Srpski English
+381 60 561 63 73 | +381 64 16 18 555 viktorijauzice@gmail.com Nemanjina 143, Užice

Dolazak i odlazak...

U apartmane je moguće je ući od 12 časova. Raniji ulazak je moguć ako su apartmani prethodnog dana bili slobodni. Informacije o tome možete dobiti prilikom pravljenja rezervacije ili na dan uoči Vašeg dolaska u popodnevnim ili večernjim časovima.

Kada Vam rezervacija bude potvrđena, od nas ćete dobiti kontakt informacije o osobi koja će Vas čekati na adresi. Najbolje je da se osobi koja je zadužena da Vas sačeka na adresi javite sat vremena pre dolaska na adresu.

Ulazak u naše apartmane je moguć u bilo koje doba. Molimo Vas da prilikom pravljenja rezervacije naglasite vreme Vašeg dolaska. Ovo naročito važi ako dolazite rano ujutro, kasno uveče ili tokom noći.

Ključeve apartmana ostavljate po instrukcijama osobe koja Vam je ključeve i dala. U određenim situacijama neophodno je da nas obavestite o vremenu izlaska iz apartmana i da naš agent dođe da preuzme ključeve.

Ključeve u Vaše ime može preuzeti osoba čije podatke nam Vi dostavljate elektronskom poštom ili telefonom. U tom slučaju, osoba koja preuzima ključeve vrši i plaćanje usluga. Po Vašem dolasku, neophodno je da se Vaše i imena Vaših saputnika upišu u knjigu gostiju.