Srpski English
+381 60 561 63 73 | +381 64 16 18 555 viktorijauzice@gmail.com Nemanjina 143, Užice

Kućni red...

 1. Tokom boravka u našim apartmanima obavezni ste da se pridržavate kućnog reda.
 2. Apartmani Viktorija su ovlašćeni primiti isključivo ispravno prijavljene goste. U tu svrhu, gosti su obavezni pokazati svoju važeću ličnu kartu ili pasoš prilikom ulaska u apartmane.
 3. Ulazak gostiju u apartmane je od 12.00, na dan kada je apartman rezervisan.
 4. Izlazak iz apartmana je do 11.00 sati na dan kada se završava najam apartmana. Gost se moze zadržati u apartmanu i posle navedenog vremena u dogovoru sa vlasnicima.
 5. Gost apartmana zadužuje ključeve od ulaznih vrata objekta i od apartmana.
 6. Parking je samo za goste Apartmana i besplatan je.
 7. Vlasnici Apartmana ne snose odgovornost za eventualna oštećenja automobila, ali će sve učiniti da obezbedi najveći stepen sigurnosti.
 8. Gosti su u obavezi da po preuzimanju apartmana na korišćenje, zajedno sa domaćicom izvrše pregled prostorija, uređaja, inventara i prijave eventualne kvarove ili oštećenja na instalacijama i opremi ili nedostatke u odnosu na priloženu inventar listu.
 9. U apartmanima nije dozvoljeno koristiti rešoe i grejalice, kako ne bi došlo do oštećenja i požara. Apartmani su opremljeni tako da Vam ovi aparati neće trebati.
 10. Gosti su u obavezi da prijave štetu nastalu u toku njihovog boravka kao i kvarove u sobama ili oštećenje inventara. Ako je do oštećenja došlo krivicom gosta, isti je dužan nadoknaditi odgovarajuću protivrednost.
 11. Gosti ne smeju bukom ili na bilo koji drugi način da ometaju odmor i boravak ostalih stanara u objektu, a posebno u vreme popodnevnog odmora od 14.00 do 17.00 sati i u vreme odmaranja noću od 22.00 do 8.00 sati.
 12. Pušenje je dozvoljeno.
 13. U apartmanima je moguće neometano primati posetioce, ukoliko se isti pridržavaju pravila ovog kućnog reda.
 14. Zabranjeno je u apartman unošenje: oružja, narkotika, lako zapaljivih i eksplozivnih stvari, kao i stvari sa jakim i neugodnim mirisom.
 15. U apartmane nije dozvoljeno uvoditi kućne ljubimce.
 16. Zabranjeno je bacanje hrane i drugih otpadaka u lavabo, WC šolju i kroz prozor.
 17. Apartmani se moraju ostaviti u stanju kakvog ste ih i zatekli na dolasku – čiste, uredne i neoštećene.
 18. Apartmani Viktorija obezbeđuju promenu peškira svaki treći dan, a promenu posteljine svaki sedmi dan.
 19. Vlasnici nemaju pravo bez najave i dopuštenja korisnika ulaziti u apartman, niti dirati i koristiti ličnu imovinu gosta. Vlasnici mogu ući u apartman bez prisutnosti Gosta samo u slučajevima kada imaju opravdanu sumnju da objektu ili imovini preti opasnost i/ili kada opravdano sumnjaju na grubo kršenje pravila kućnog reda.
 20. U slučaju nepridržavanja ovog kućnog reda, vlasnici Apartmana zadržavaju pravo da otkažu korišćenje apartmana gostu.
 21. Molimo goste da bilo kakav problem, nepravilnost ili zamerku prijave osobi koja je bila zadužena za njihov smeštaj, ili na neki od naših kontakt telefona.

Hvala Vam što koristite naše usluge, Apartmani Viktorija