Srpski English
+381 60 561 63 73 | +381 64 16 18 555 viktorijauzice@gmail.com Nemanjina 143, Užice

Rezervacije...

Kada se odlučite za najam apartmana Viktorija, popunite formu za rezervaciju. Popunjavanjem forme nama šaljete Email sa upitom za željene datume. Naš pozitivan odgovor znači da je apartman rezervisan na Vaše ime. Uobičajeno je da odgovor dobijete istog dana, ili najkasnije sutradan pre podne, ukoliko ste je poslali u poslepodnevnim časovima.

Rezervaciju je, naravno, moguće najbrže napraviti telefonom.

Neophodno je da od nas dobijete potvrdan odgovor da bi se Vaša rezervacija mogla smatrati validnom.

Posle potvrdnog odgovora, Vaša rezervacija je sigurna. U slučaju nemogućnosti korišćenja apartmana usled više sile (eventualne havarije na instalacijama ili neki drugi problem), Apartmani Viktorija se obavezuju da Vam ponude apartman slične kategorije po sličnoj ili nižoj ceni na bližoj lokaciji.

Ako želite da otkažete rezervaciju iz bilo kog razloga, molimo Vas da to učinite blagovremeno, a najbolje onog momenta kada utvrdite da Vam apartman nije potreban. Takođe, molimo Vas da rezervaciju otkažete telefonom, pozivom ili porukom. U slučaju da ste uplatili avans, Apartmani Viktorija nisu u obavezi da primljeni novac vrate.

Apartmani Viktorija nisu u obavezi da vrate deo novca za ostatak rezervacije. Izuzetak od ovog pravila su slučajevi kada se boravak u apartmanu skraćuje iz zdravstvenih razloga, što se dokazuje lekarskom dokumentacijom.

Preporučujemo Vam da apartmane uvek rezervišete za period za koji Vam je sigurno potreban i da prilikom pravljenja rezervacije naglasite da postoji mogućnost produžetka. Na ovaj način ćete izbeći eventualne nesporazume koji nastaju prilikom skraćenja rezervacija.

Molimo Vas da pažljivo proučite apartmane na našim stranicama pre dana dolaska, i da obratite pažnju na detalje koji su Vam bitni. Takođe, o svim detaljima koji su Vam od važnosti pre dolaska možete da se informišete i E-mailom ili telefonom.